Category - Lifestyle

Lifestyle

‘Kam tradhtuar në lidhjen time’

Vin Veli flet ‘pa doreza’ Dj i njohur, Vin Veli ishte i ftuar së fundmi në emisionin “Glamour Zone”, ku foli jo vetëm për projektet e reja muzikore dhe planet...

Lifestyle

Tayna: Veç unë i dal hakit Trumpit

Per cfare e ka fjalen Tayna… Rep artistja Tayna jo rrallë herë ngrit zërin edhe për çështjet që e prekin shoqërinë. Ngjarjet e fundit në të cilat është i...