Category - Aktualitet

Aktualitet

Problemet e sezonit turistik –

Ndonëse ndodhemi në pikën e sezonit turistik, në Velipojë ende ka probleme me vrojtuesit dhe shfrytëzuesit e zonës së plazhit. Problematikat u evidentuan gjatë...