KOSOVA

Zgjedhjet në veri kanë karakter të referendumit –

Loading...

8:35, 16 Maj 2019

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, ka thënë se pret që të dielën serbët të tregojnë unitet politike në zgjedhjet në katër komunat veriore të Kosovës.

Ai ka thënë se këto zgjedhje për serbët kanë karakter të referendumit, shkruan Politika, transmeton .

Gjuriq në këtë intervistë ka thënë se zgjedhjet lokale në komunat të dominuara nga serbët gjithmonë janë specifike.

“Sepse Prishtina i thërret ato, por që serbët kanë për të marrë pjesë në këtë situatë në mënyrë që ruajnë aftësinë e tyre për të menaxhuar komunat e tyre dhe t’i mbajnë ato në duart e veta”, ka thënë Gjuriq.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani