Lajme

Zgjedhjet do bëhen më 30 qershor, dialogu s’shtyn dot ditën e caktuar –

Loading...


Kryeministri Edi Rama ka thënë se data e zgjedhjeve nuk shtyhet as me një ditë të vetme. Rama tha se PS nuk shkon përtej dialogut, në negociata. Rama tha se zgjedhjet e 30 qershorit do të zhvillohen më 30 qershor.

“Miqtë gjermanë kanë shprehur gatishmërinë për të ndihmuar, por negociata nuk ka që të jemi të qartë. Në kuptimin e një procesi negociatash që lidhet me 30 qershorin. Se s’kemi mundësi të negociojmë kushtetutën. Bëmë marrëveshje, por se negociuam kushtetutën. Se pranuam, dhe e kam refuzuar shtyrjen e zgjedhjeve përtej afatit kushtetues. Këto, nuk shtyhen asnjë ditë, sepse presidenti zgjodhi 30 qershorin. Zgjedhjet e 30 qershorit do të mbahen më 30 qershor.”-tha Rama.

Loading...

Marre nga TPZ.al

Loading...
SuperDyqani