Xhavit Haliti shkel Adem Grabovcin – bëhet shef i PDK-së në Pejë

Nënkryetari i Kuvendit dhe i PDK-së, Xhavit Haliti, është zgjedhur sot kryetar i PDK-së, në qytetin e Pejës.

Kjo u bë e ditur nga njëri nga bashkëpunëtorët e tij më të ngushtë, Arton Muhaxheri.

“E pritshme, urime kryetar”, ka shkruar Muhaxheri, teksa ia ka bashkangjitur urimit një fotografi të tij së bashku me Halitin.


Marre nga GazetaBlic