Histori njerëzore

Xhandarmëria serbe ende po patrullon në territorin e Kosovës

Loading...


Banorët e Karaçevës po vazhdojnë të përballen me patrullimet e xhandarmërisë serbe në fshatin e tyre.

Ani pse kjo problematikë është që një kohë të gjatë, e njëjta po vazhdon edhe sot e kësaj dite.

Deputeti i VV-së, Arbër Rexhaj e ka ngritur në seancën e sotme këtë çështje. Madje ai ka thënë se edhe vetë është përballur me xhandarmërinë serbe në këtë pjesë.

Sipas tij, KFOR-i dhe Policia e Kosovës kanë krijuar një……

Burimi

Loading...
SuperDyqani