HI TECH

Wake Up/ Redon Skikuli: Shqiptarët e duan teknologjinë, por nuk njohin rreziqet

Loading...

Teknologjia vërtet ka ndryshuar jetët tona. Mendoni vetëm rastin kur duam të udhëtojmë diku: Shohim paraprakisht motin në celular, prenotojmë online hotelin ku do të qëndrojmë dhe kur shkojmë aty, guidën e muzeut që do të vizitojmë e kemi përsëri online.

Loading...

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani