Histori njerëzore

Vulin: Jemi të lidhur me Prishtinën deri sa nuk çmendemi

Loading...


Ministri i mbrojtjes  Aleksandar Vulin ka deklaruar se “Prishtina nuk do dialog dhe se ideja e përcaktimit të kufijve (kufizimit) nuk e gëzon, por beson se është e mundshme”, shkruan “Danas” transmeton “Bota Sot”.

„Do të doja që Kadri Veselit ë jetë sa më larg meje, do doja që mes meje dhe tij, ndërmjet nesh dhe atyre  të jetë vendosur kufiri i fortë, sepse kut këtë të kemi do të kemi gjasa të mbizotëroj paqe “, ka thënë Vulin duke tërhequr……

Burimi

Loading...
SuperDyqani