Histori njerëzore

Vulin flet serish për korrigjimin e kufijve

Loading...


Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin, deklaroi sot se Prishtina zyrtare nuk dëshiron dialog dhe se ideja e korrigjimit të kufijve nuk e gëzon, por beson se është e mundur.

"Unë dëshiroj që Kadri Veseli të jetë sa më larg prej meje që është e mundur, do të doja që ndërmjet tij dhe meje, ndërmjet neve dhe atyre të ketë një kufi të vendosur mirë dhe të fortë, pasi kur ta kemi, atëherë do të kemi siguri se paqja do të mbizotërojë" , tha Vulin për televizionin……

Burimi

Loading...
SuperDyqani