Histori njerëzore

Vuçiq tregon çfarë i tha një peshkop serb në takim

Loading...


Presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha sonte pas takimit me patriarkun Irinej se kanë diskutuar për çështje të cilat preokupojnë vendin.

Ai vuri në dukje pas bisedimeve me peshkopët serbë në lidhje me Kosovën në seancën e Kishës Ortodokse Serbe, se ai duhet të vazhdojë të luftojë të marrë maksimumin nga çdo gjë që mundet për popullin serb, duke ruajtur paqen dhe stabilitetin.

Vuçiq tregoi edhe për atë se çfarë i tha gjatë këtij takimi një peshkop serb.

"Ne……

Burimi

Loading...
SuperDyqani