Histori njerëzore

Vuçiq: Prishtina po përgatit arrestimin e policëve serbë – nga peshkopët nuk këkrova mëshirë as mbështetje

Loading...


Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka paralajmëruar se pushteti në Prishtinë në synimin të dobësoj mbrojtjen e veriut të Kosovës të hënën do të arrestojnë policë serbë, ka shkruar “Novosti” transmeton “Bota Sot”.

Loading...

Në intervistën në RTS ai theksoi se ka informata që pushteti në Prishtinë do të arrestoj 26 pjesëtarë të Policisë së Kosovës nga veriu dhe 15 persona tjerë me qëllim që kjo pjesë të mbetet e pambrojtur.

"Ky……

Burimi

Loading...
SuperDyqani