Histori njerëzore

Vuçiq: Peshkopëve do t’u flas edhe për bisedimet me Kosovën

Loading...


Kryetari i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, u ka dhënë fund hamendësimeve se a do të marrë pjesë në ‘saborin’ e Kishës ortodokse serbe (KOS)

Loading...

“Jam krenar që do të kem rastin që sot të marr pjesë në Kuvendin e KOS-it, në të cilin do të flitet për Kosovën, pozitën e Serbisë dhe marrëdhëniet ndaj kishës. Ky do të jetë rast të prezantoj atë që punojmë dhe të përgjigjem në të gjitha të pavërtetat”, ka thënë ai sipas medieve……

Burimi

Loading...
SuperDyqani