Histori njerëzore

Vuçiq: Nuk vij në parlament të bëhem pëllumb balte, nuk do shprehim planet taktike sepse do jetë jo logjike

Loading...


Presidenti  Vuçiq  theksoi s enë mbledhjen e Kuvendit për Kosovën do paraqes raportin  dhe në përgjithësi do flas për hapat e mëtutjeshëm kur është fjala për Kosovën, por nuk do prezantoj planet taktike dhe të iu tregoj kundërshtarëve hapat e ardhshëm sepse është jo logjike, shkruan “B92” transmeton “Bota Sot”.

"Ne luajmë një lojë shahu, kemi mbretëreshën dhe topin më pak dhe referi është nën kontroll të tyre…..e tash ne duhet……

Burimi

Loading...
SuperDyqani