Histori njerëzore

Vuçiq: Nuk dihet cila do të jetë zgjidhja për Kosovën

Loading...


Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq pas diskutimeve me peshkopët serb të Kosovës në një sesion të Kishës Ortodokse Serbe, ka thënë se do të vazhdojnë të luftojnë për të bërë më të mirën për popullin serb.

Vuçiq ka theksuar se do ta ruajnë paqen dhe stabilitetin, por nuk do të pranojnë shantazh dhe të japin atë që sipas tij ju takon

Ai ka shtuar se në takimin i cili zgjati dy orë e gjysmë ka shprehur shqetësim të madh për popullin serb në……

Burimi

Loading...
SuperDyqani