Histori njerëzore

Vuçiq diskuton sot, për çështjen e Kosovës me krerë të Kishës Ortodokse

Loading...


Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq sot do të takohet me Kreun e Kishës Ortodokse Serbe, Patriarkun Irinej.

Loading...

Vuçiq do të marrë pjesë në Parlamentin e SPC-së ku do të flasë për problemin e Kosovës, pozicionin dhe qëndrimin e shtetit ndaj kësaj çështje.

Ai ka thënë se në këtë mbledhje do të ketë mundësi t’i përgjigjet të gjitha gënjeshtrave që janë thënë për të.

“Do të përgjigjem për të gjitha akuzat që më janë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani