Histori njerëzore

Vjosa Osmani “poshtëron” Ramush Haradinajn

Loading...


Qytetarët e vlerësojnë më shumë Vjosa Osmanin për kryeministre të Kosovës, sesa Ramush Haradinajn.

Loading...

Kështu thotë edhe një sondazh i realizuar nga gazeta “Bota sot” në faqen e saj në Facebook, ku nga 6.200 votues, 4.100 kanë votuar për Vjosa Osmanin (66%), ndërsa për Ramush Haradinajn kanë votuar 2.000 votues (34%).

 

Sondazhi i realizuar nga gazeta Bota sot

Ndryshe, në sondazhin e kaluar ndërmjet Ramush Haradinajt dhe Albin Kurtit, fitoi ky i fundit me një rezultate të ngushtë.

Burimi

Loading...
SuperDyqani