Histori njerëzore

Trasgjinori i parë shqiptar flet publikisht: Më duhen 20 mijë euro për t’u bërë djalë, nuk është e drejtë të jetoj kështu

Loading...


Blerti është i pari trasgjinor shqiptar që po kryen kalimin nga vajzë në djalë. Ai është 29 vjeç dhe është nga Gjakova, por prej disa vitesh jeton në Prishtinë.

I riu tregon se gjithmonë e ka ndjerë se jeton brenda një trupi të gabuar. Po ashtu ai ka treguar se edhe pse ka lindur si vajzë gjithmonë është ndjerë djalë.

Dikur quhej Blerta, por kurrë nuk është ndjerë si një vajzë, kjo pasi gjithmonë i priste flokët shkurt dhe vishej si djalë.

Prej gati një viti Blerti……

Burimi

Loading...
SuperDyqani