KOSOVA

Thaçi ndan “Urdhrin e Lirisë” për Albright –

Loading...

10:03, 12 Qershor 2019

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka dekoruar me “Urdhrin e Lirisë” ish sekretaren e Shtetit të Amerikës, Madeleine Albright.
Thaçi ka falënderuar ish sekretaren amerikane për ato që ka bërë 20 vjet më parë për çlirimin e Kosovës, njofton .

“Pas 20 vjetësh ju dhe Presidenti Clinton jeni rikthyer në shtëpinë tuaj për të uruar dhe për të festuar bashkërisht për lirinë e Kosovës. Kjo lidhet direkt me kontributin tuaj personal”, është shprehur Thaçi.

Loading...

“Si president si mik u juaji, duke shfrytëzuar mandatin ligjor më lejo të ndajë çmimi “Urdhi i Lirisë” për kontributin tuaj për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës”.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani