Histori njerëzore

Thaçi: Këta persona po tentojnë ndarjen e Kosovës

Loading...


Presidenti Hashim Thaçi në një postim të tij në Facebook ka kritikuar diplomatët duke shkruar se bredhja e tyre nga një kënd në tjetrin në Prishtinë, duke lobuar për heqjen e taksës në këmbim të liberalizimit të vizave, është fyerje për institucionet dhe qytetarët e Kosovës.

Loading...

Presidenti Thaçi shkruan se këto veprime kanë për qëllim ndarjen e Kosovës.

Postimi i plotë:

Bredhja turistike e disa diplomatëve të rangut të ulët fshehtas nga një kënd në……

Burimi

Loading...
SuperDyqani