Histori njerëzore

Talleshin me Policinë e Kosovës: Historiku i tre personave të rrezikshëm dhe arrestimi i tyre pas disa muajsh kërkimi

Loading...


Dje u arrestua edhe i kërkuari i fundit në mesin e tre personave të dyshuar pë disa grabitje në Kosovë. Ridvan Ademi, nga fshati Dobratin i Komunës së Podujevës u arrestua në shtetin e Belgjikës, pas më shumë se një viti kërkim.

Loading...

Ai së bashku me Leutrim Ajetin dhe Kastriot Shalën, përveç dyshimit mbi ta për disa grabitje të armatosura në Kosovë, Policia e vendit i kishte cilësuar si persona me rrezikshmëri shumë të lartë.

Arrestimi i Ridvan Ademit u bë në Belgjikë, teksa……

Burimi

Loading...
SuperDyqani