Histori njerëzore

Takimi i Plavë-Gucisë

Loading...


Më 1 gusht 2019, ora 10.00 deri 11.00, te Bar-Restorant “Krojet” në Vuthaj, do të organizohet “Takimi i Plavë-

Loading...

Gucisë”, që po vjen pas “Takimit të Tiranës” dhe “Takimit të Gjakovës”.

Në këtë event do të ketë: Fjalë Rasti. Përshendetje. Ndarje e Mirënjohjeve… Këngë e recitime. Etj. Përurimi i librit poetik “Për Ty, Plavë-Guci” (ribotim), etj. Do të dërgohen dhuratë libra shqiptarë për bibliotekat komunare të Gucisë e të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani