Strazimiri, ministrit Lleshaj: Kush të pengon të zbardhësh drogën?

Sasia e kokainës së kapur nga autoritetet malteze, që kishin për destinacion Shqipërinë dhe Greqinë, ka nxjerrë ish-deputetin e Partisë Demokratike, Gent Strazimiri në një reagim ndaj ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj.

“Ndërkohë që ‘zbuloje’ dhe ‘parandaloje’ atë ‘planin e opozitës’ për të ‘sulmuar institucionet’, dikush po të realizonte planin për të sulmuar Shqipërinë me breshëri kokaine të pastër! 91 kg kokainë me vlerë 10.3 milionë euro me destinacion Shqipërinë! Domethënë 1 ‘Rinas’ kokainë 3 herë rresht, o Llesh! Po nga i njëjti port i Maltës, drejt të njëjtit port të Shqipërisë!”, shkruan në rrjetet sociale Strazimiri.