Histori njerëzore

Stomatologët në QKUK të preokupuar në celularë

Loading...


Në QKUK-së në Repartin e Stomatologjisë, përderisa pacientët presin jashtë, stomatologët dhe infermieret, siç shihet edhe në foto janë të preokupuar me celularë.

Mantel bardhëve siç duket nuk iu bëhet vonë, se janë në orarin e punës, apo se paguhen me taksat e qytetarëve.

Përderisa këta të fundit, duhet të presin jashtë, derisa stomatologët t`i shikojnë Like-at në Facebook, dhe komentet e tyre në Instagram.

Burimi

Loading...