S’votohet rezoluta që e ndalon angazhimin e Thaçit për shkëmbim territoresh


Në mungesë të kuorumit, Kuvendi i Kosovës nuk ka arritur ta votojë rezolutën nga debati parlamentar lidhur me angazhimet e presidentit të Kosovës për përfshirjen e "shkëmbimit të territoreve" apo "korrigjim të kufijve" në dialogun me Serbinë.

Si pasojë e mungesës së  votave nuk u votua as propozim-rezoluta nga debati lidhur me dështimet dhe skandalet në politikën e jashtme të Republikës së Kosovës.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.