Spahia: Dhunimi i Dollapit shton revoltën popullore

TIRANË– Bardh Spahia ka folur për mediat pas dhunimit dhe shoqërimit të sekretarit orgnaizativ të Paertisë Demokratike, Said Dollapi.

Ai shprehet se asnjë person nga qytetarët e lirë nuk intimidohet nga dhuna policore dhe se këto gjeste barbare e shtojnë revoltën popullore.

“Ishte barbare e turpshme dhe e shtyre nga personat që zgjehdin të zbatojnë urdhërat e eprorëve të tyre.

Nuk i trembin qytetarët me dhunë policore. Harrojeni njëherë e mirë. Nga diat në ditë, qytetarët e lirë të këtij vendi shtojnë revoltën popullore.

Fundi i qeverisë do të jetë i pashmangshëm,”– shprehet Spahia.

Said Dollapi, sekretari organizativ i Partisë Demokratike u dhunua ditën e sotme nga policia e shtetit teksa ndodhej në protestën e opozitës. Pasi efektivët e rrahën me shkop gome, Dollapi u shoqërua për në drejtorinë e Policisë.

(f.m/dosja.al)

The post Spahia: Dhunimi i Dollapit shton revoltën popullore appeared first on .

Marre nga