Histori njerëzore

Sot po ‘vajtojnë’, ndërsa në 2013 këta janë deputetët që votuan kundër projektligjit për viktimat e dhunës seksuale

Loading...


Në vitin 2013, kur Kuvendi i Republikës së Kosovës, ishte i gatshëm të miratoj një projektligj për viktimat e abuzimit seksual dhe dhunimit nga shteti serb, ishin disa deputetë të Kosovës, të cilët nuk e votuan atë.

Loading...

Shumica prej tyre ishin nga Partia Demokratike e Kosovës, AKR-ja dhe ata serb.

Më poshtë lexojeni emrat se kush prej deputetëve votuan kundër:

Shaip Muja – PDK

Elmi Reçica – PDK

Latif Gashi – PDK

Bekim Haxhiu – PDK

Zenun Pajaziti – PDK

Fadil Demaku – PDK

Adem Grabovci – PDK

Fatmir Xhelili -……

Burimi

Loading...
SuperDyqani