Lifestyle

Si mendonin në vitet 1900 se do të ishin shtëpitë e viteve 2000

Loading...

Duke parë se sa ka ndryshuar jeta nga e shkuara, sidomos nga ana e shkencës dhe teknologjisë, njerëzit nuk rrinë dot pa fantazuar se si do të jetë e ardhmja.

Kjo dukuri ka ekzistuar gjithnjë, që në vitet 1900. Meqë teknologjia e re bie në sy sidomos në mjediset familjare, njerëzit në vitet 1900 fantazonin se si do të ishin shtëpitë në kohën tonë.

Disa prej tyre u janë afruar disa detajeve, disa të tjerë kanë shprehur fantazi që vazhdojnë të mbeten të tilla edhe për njeriun e vitit 2019.