Histori njerëzore

Si e varrosi marrëveshjen e Brukselit pushteti i Kosovës

Loading...


Nëse BE nuk ia del që të detyroj shqiptarët që të heqin taksën, kjo do të thotë se askush nuk mund të na garantoj se diçka nga marrëveshja e Brukselit mund të realizohet. Duhet të anulojmë marrëveshjen dhe të ri-vendosim gjendjen që ka ekzistuar në Kosovë para 6 viteve ka thënë analisti Dragomir Angjelkoviç, shkruan “Politika”, përcjell “Bota Sot”.

Loading...

Kyçja e Uashingtonit dhe Moskës në bisedimet e Beogradit me Prishtinën është një nga zgjidhjet që……

Burimi

Loading...
SuperDyqani