Histori njerëzore

Si e kishte nofkën Ramush Haradinaj, në kohën sa punonte në ndërtimtari në Zvicër?

Loading...


Gazeta zvicerane “Tribune de Geneve”, në një intervistë të realizuar në vitin 2015 me liderin e AAK-së, Ramush Haradinajn, kishte kujtuar faktin se kur ky i fundit kishte punuar në ndërtimtari në qytetin Leysin të Francës gjatë viteve të 80-ta, ishte njohur me nofkën ‘Ujku i Bardhë’.

Loading...

Në këtë intervistë për gazetën zvicerane, Haradinaj kishte folur për situatën në Kosovë, dhe për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, që sipas tij duhet të përfundonte me……

Burimi

Loading...
SuperDyqani