Aktualitet

Shqiptarët në ‘udhëkryqet e Europës’, fluks para ambasadës gjermane në Tiranë

Loading...

TIRANË- Gjithnjë e më tepër, shqiptarët po synojnë që të emigrojnë drejt vendve të Europës.

Të rinjtë, duke mos gjetur hapësira në vendin e tyre ose për të ndërtuar një jetë më të mirë, detyrohen të largohen jashtë vendit.

Një nga destinacionet e preferuara mbetet Gjermania. Prej disa vitesh tashmë, fenomeni i largimit të të rinjve jashtë shtetit është kthyer në një problem serioz.

Mungesa e perspektivës në vendin tonë, mospasja e kushteve dhe papunësia detyrojnë rininë që të ikë jashtë vendit për të siguruar ntë ardhme më të mirë për jetën dhe familjet e tyre.

 

The post Shqiptarët në ‘udhëkryqet e Europës’, fluks para ambasadës gjermane në Tiranë appeared first on .

Marre nga

Loading...
SuperDyqani