Histori njerëzore

Serbia do të u jap pension ushtarëve që kanë kryer krime në Kosovë

Loading...


Sot në qytetin e Leskocit në Serbi u mbajt një dëgjim publik për Projektligjin për të Drejtat e Veteranëve, atyre me aftësi të kufizuara, invalidët e luftës civile dhe familjeve të tyre. 

Loading...

Statusin e veteranit në Serbi mund ta gëzojnë të gjitha ata që kanë lufutuar gjatë viteve të 90-ta, që i bije edhe luftëtarët serb që kanë kryer krime mbi popullatën civile kosovare do të nderohen, transmeton Indeksonline.

Në projektligjin për veteran përfshihet të jepet një medalje……

Burimi

Loading...
SuperDyqani