Histori njerëzore

Serbia do të ju jap pension ushtarëve që kanë kryer krime në Kosovë

Loading...


Sot në qytetin e Leskocit në Serbi u mbajt një dëgjim publik për Projektligjin për të Drejtat e Veteranëve, atyre me aftësi të kufizuara, invalidët e luftës civile dhe familjeve të tyre. 

Loading...

Statusin e veteranit në Serbi mund ta gëzojnë të gjitha ata që kanë lufutuar gjatë viteve të 90-ta, që i bije edhe luftëtarët serb që kanë kryer krime mbi popullatën civile kosovare do të nderohen.

Në projektligjin për veteran përfshihet të jepet një medalje dhe një pension nga……

Burimi

Loading...
SuperDyqani