Histori njerëzore

Së shpejti, Kosova me listë finale të organizatave terroriste

Loading...


Institucionet e Kosovës, të cilat i takojnë sektorit të sundimit të ligjit, brenda pak ditësh do të takohen, për të koordinuar veprimet dhe përgjegjësitë për zbatimin e dekretit të presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, për krijimin e një liste të personave, grupeve dhe organizatave të përfshira në akte terroriste, të cilat do t’i nënshtrohen masave kufizuese në territorin e Kosovës.

Loading...

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, thotë se në këtë drejtim, aktivitetet……

Burimi

Loading...
SuperDyqani