Histori njerëzore

Reagon partia serbe për ndaljen e zyrtarëve të saj nga Serbia, kërkon ndërhyrjen e BE-së

Loading...


Pas ndalimit të sotëm të dy zyrtarëve serbë të Qeverisë së Kosovës nga Policia e Serbisë në pikën kufitare Dheu i Bardhë, ka reaguar Partia e Pavarur Liberale.

Loading...

Sot sërish u ndalën zyrtarët e partisë serbe e cila operon në Kosovës, përmes një komunikate per media ata ka thënë se nuk i kupton përpjekjet e frikësimit dhe të keqtrajtimit të anëtarëve të vet që bartin funksione publike në Kosovë nga policia e Serbisë.

“Partia e Pavarur Liberale nuk i kupton këto……

Burimi

Loading...
SuperDyqani