Histori njerëzore

Pyetet se nga kush i mori informacionet për ndryshimin e kufijve të Kosovës – ja si u përgjigj Zaev

Loading...


Kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev, ka thënë sot para gazetarëve se as pala kosovare e as ajo serbe nuk ia ka dhënë informacionet për planin për ndryshimin e kufijve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Loading...

Do u përmbahem përgjigjeve të mija të djeshme, nuk kam asgjë për të shtuar. Ishte përgjigja më e shpeshtë që kryeministri i Maqedonisë Veriore, Zoran Zaev e tha sot në paraqitjen para gazetarëve të cilat e pyesnin në lidhje me përgjimin e publikuar nga ana e satiristëve rus.

Zaev shtoi se……

Burimi

Loading...
SuperDyqani