Histori njerëzore

Provokon  Gjuriq: Shqiptarët me fletëvotimi duan të marrin veriun e Kosovës

Loading...


Ideja e politikanëve shqiptarë në Prishtinë është që përmes procesit zgjedhor të tentojnë “ të marrin” komunat në veri, ka deklaruar drejtori i (të ashtuquajturës) zyrë për Kosovë Marko Gjuriq, shkruan “B92” transmeton “Bota Sot”.

Loading...

"Politikanët shqiptar janë shumë nervoz dhe ideja e tyre është që të tentojnë me fletëvotime të marrin veriun, ashtu që në një mënyrë do pengonin procesin apo shtynin kandidatët e tyre, kështu që……

Burimi

Loading...
SuperDyqani