Histori njerëzore

Pronari i ‘Alibaba’: Bëni seks 6 herë në javë, për të punuar më mirë

Loading...


Receta më e mirë për të punuar më mirë është që të gjendet ekuilibri mes jetës profesionale dhe asaj private dhe mbi të gjitha… të bërit më shumë seks.

Loading...

Është kjo ajo që thotë Jack Ma, themelues i kompanisë ‘Alibaba’, dhe një prej njerëzve më të pasur në Kinë.

Fjalimi i tij u mbajt gjatë një aktiviteti ku ishin të pranishëm me dhjetëra çifte punonjësish të Alibaba, të cilët u martuan në një ceremoni në grup,……

Burimi

Loading...
SuperDyqani