Histori njerëzore

Problemet e Vuçiqit për shkak të radikalëve

Loading...


A do të arrestohen në Serbi radikalët Vjerica Radeta dhe Petar Jojiq, të cilët duhet të dërgohen në Gjykatën e Hagës? Ata janë kolegë të dikurshëm të Vuçiqit.

Loading...

„Çfarë do të ndodhë në të ardhmen dhe si do të reagojë Serbia, ky nuk është problemi im", tha radikalja Vjerica Radeta para gazetarëve. Ajo dhe kolegu i saj Petar Jojiq nuk duan të shkojnë në Hagë vullnetarisht. Gjykata e Hagës, që është mekanizëm vazhdues i Tribunalit të Hagës……

Burimi

Loading...
SuperDyqani