Histori njerëzore

Politikania kroate i shkruan një letër drithëruese Vucicit e Branbicit

Loading...


Kryetari e kryeministrja e Serbisë kanë marrë një letër interesante

Deputetja në Parlamentin Evropian dhe nënkryetare e Partisë konservatiore kroate Ruza Tomasic i ka drejtuar një letër kryetarit dhe kryeministres së Serbisë, Aleksandar Vucic e Ana Bernabic.

Mediet kroate bëjnë të ditur se shkaku i letrës është vendimin i Gjykatës së Hagës që funksionerët e Partisë radikale serbe megjithatë do të gjykohen në Hagë.

Bashkë me këtë vendim, Gjykata e……

Burimi

Loading...
SuperDyqani