Politikani serb "gozhdon" Sheshelin gjatë një debati televiziv


Lideri i partisë demokratike liberale serbe, Çedomir Jovanoviq, është përplasur ashpër me Sheshelin.

Ai ka thënë se Sheshelit po i jepet rëndësi që nuk e meriton.

Mirëpo, debati eskaloi kur Çedomir Jovanoviq tha se po të ishte Sheshel i rëndësishëm për Hagën, nuk do ta lironin në atë mënyre komike, me shpjegimin “se është më mirë të vdisni në Serbi se në Hagë”, Shesheli tha “se tani ka ndërruar mendje dhe se nuk do të vdesë nga inati”.

Kurse,……

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.