KOSOVA

Përsëritet, shteti po dështon në mbrojtje të viktimave (VIDEO)

Loading...

Zyra e Këshillit të Evropës në Prishtinë ka lansuar sot projektin, “Fuqizimi i luftës kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës në familje.

Loading...

Isabella Servoz-Galluci, shefe e Zyrës së Këshillit të Evropës në Prishtinë,  u shpreh se gratë përballen me barriera për të shpalosur të drejtat e tyre, dhe se projekti mbështetet në Konventën e Stambollit e cila ka për bazë parandalimin e dhunës dhe mbrojtjen e viktimës.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Vullnet Krasniqi.

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani