Histori njerëzore

Përfaqësuesin ushtarak serb në NATO e pengon paraqitja e Kosovës, ky është veprimi i tij!

Loading...


Shefi i Përfaqësisë Ushtarake në Misionin e Serbisë pranë NATO-s, gjeneral brigade Predrag Bandiq ka protestuar ashpër dhe pastaj e ka lëshuar takimin në Bruksel në lidhje me Iniciativën për normalizimin e komunikacionit ajror mbi Ballkan, meqë përfaqësuesi i Kosovës “ka keqpërdorur pjesëmarrjen në këtë takim duke promovuar pavarësinë e Kosovës”, shkruan “Danas” i Beogradit.

Loading...

ka qenë që anëtarët e, siç i prezanton Beogradi zyrtar, të institucioneve të……

Burimi

Loading...
SuperDyqani