Panik nëpër botë. Bien Facebook, Instagram dhe Whatsapp!

Facebook, Instagram dhe Whatsapp kanë probleme në të gjithë botën.

Sipas “Russia Today”, shërbimet e Facebook po përjetojnë vështirësi teknike, me përdoruesit në Evropë, Malajzi dhe disa pjesë të SHBA-ve që raportojnë mungesën e qasjes në Facebook, Instagram dhe Whatsapp.

Problemet janë vënë re edhe në Shqipëri.

Nuk ka ende sqarime se çfarë ka ndodhur me këto platforma.


Top Channel

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published.