Lifestyle

Panik në Eurovizion, paralajmërohet për su.lm nga terro.ri.stët

Loading...

Vetëm pak orë para fillimit të natës së dytë gjysmëfinale të festivalit të Eurovisionit, ku sot do të performojë Jonida Maliqi, ka ardhur një paralajmërim i frikshëm.

Disa hakera ishin futur në faqen e internetit “KAN” gjatë natës së parë gjysmëfinale dhe kanë përhapur panik për një su.lm terrorist.

Loading...

“Rrezik i sul.meve me bom.bë! Ju lutemi largohuni! Izraeli nuk është i sigurt”, janë thirrjet e shfaqura në ekran, të shoqëruara me pamje satelitore të një shpërthimi në qytet.

Përfaqësues të ‘KAN’ kanë treguar se brenda pak minutash kanë marrë në dorë kontrollin mbi këtë ngjarje duke thënë se kjo është një përpjekje nga Hamasi për të zotëruar këtë transmetim dixhital.

The post Panik në Eurovizion, paralajmërohet për su.lm nga terro.ri.stët appeared first on Zonë E Lirë.

Burimi

Loading...
SuperDyqani