Lifestyle

Magjia e ngjyrave në pyjet shqiptare

Magjia e ngjyrave të vjeshtës është e pakrahasueshme me asnjë stinë tjetër. Dhe nëse albumit tuaj i mungojnë fotot e vjeshtës, Fushë Studa, pjesë e Parkut...

Lifestyle

Kisha e Kockave ndalon fotografitë

Kisha e Kockave në qytetin Kutna Hora të Çekisë është kthyer në një vend ideal për të bërë foto. Vetëm 60 km larg Pragës, objekti i kultit, i njohur si “Kisha...

Lifestyle

Kisha e Kockave ndalon fotografitë

Kisha e Kockave në qytetin Kutna Hora të Çekisë është kthyer në një vend ideal për të bërë foto. Vetëm 60 km larg Pragës, objekti i kultit, i njohur si “Kisha...

HI TECH

Toyota prezanton Yaris-in e ri – Foto

Toyota ka prezantuar Yaris-in e ri, i cili arrin në një platformë krejt të re, me një enterier të ri dhe njësi motorike. Gjiganti japonez ka investuar shumë në...