Histori njerëzore

Opozita kritikon Vuçiqin: Keqpërdorim i kishës, lojë para vendimit për Kosovën

Loading...


Lidhja për Serbinë në opozitë ka vlerësuar sot se pjesëmarrja e paralajmëruar e kryetarit të Serbisë Aleksandar Vucic në ‘Saborin’ e Kishës ortodokse serbe është keqpërdorim i kishës dhe lojë për vënine në ansestezion të kishës para vendimit për Kosovën.

Loading...

“E gjykojmë ashpër këtë precedent, ftesën për pjesëmarrje nga ana e patriarkut Irinej, dhe mendojmë se të gjithë ata të cilët nuk e mbështesin pushtetin e tanishëm janë vënë……

Burimi

Loading...
SuperDyqani