Lifestyle

Nuk mbajti dietë, thjesht shkoi në shkollë si dikur

Loading...

Majkëll Uotson, nga Ohajo, në SHBA, kishte vite që vuante me mbipeshën.

Megjithatë, ai arriti të humbë jo pak por 52 kg, falë vullnetit të fortë.

Ai nuk ndoqi ndonjë dietë të veçantë dhe as ushtrime të sforcuara palestre, thjesht shmangu ushqimet e dëmshme dhe rrugën për në shkollë e bëri në këmbë, pavarësisht motit.