Kuriozitete

Një familje e derrave të egër shfaqen në Parkun e Gërmisë (VIDEO) –

Loading...

19:12, 15 Dhjetor 2019

Një familje e derrave të egër janë shfaqur në Parkun e Gërmisë.

Sipas një videoje të publikuar në faqen “Germia Park Wildlife”, ata shfaqen diku thellë në këtë park.

Kjo njëherit paraqet suksesin e Komunës së Prishtinës dhe Drejtorisë së Parqeve që për afro dy vjet e kanë ndalur gjahun në këtë zonë.

Loading...

Marre nga KlanKosova

Loading...
SuperDyqani