Histori njerëzore

Një delegacioni i Gjykatës Kushtetuese viziton Amerikën

Loading...


Gjatë qëndrimit në kryeqytetin amerikan, delegacioni i Gjykatës Kushtetuese do të vizitojë Gjykatën e Qarkut të SHBA-ve për Qarkun e Kolumbisë (DC), Gjykatën e Apelit të Qarkut të DC, si dhe Gjykatën Supreme të Shteteve të Bashkuara, ku do të ketë mundësinë edhe të marrë pjesë në prezantimin dhe në argumentimin oral të rastit, “Shtetet e Bashkuara kundër Davis”, njofton Klan Kosova.

Në vazhdim të qëndrimit në Uashington, gjyqtarët dhe këshilltarët e……

Burimi

Loading...