Lifestyle

“Në shtëpinë tonë”, Vëthët me gurë, më të kërkuarit për dasma

Loading...

Aksesorët për nuset janë ndër më të preferuarit, sidomos në Kosovë që parapëlqejnë të jenë me gurë të mëdhenj dhe me shumë shkëlqim.

Mes shumë aksesorëve të tjerë, Hana Jahiu Abdyli do të na flasë sot për vëthët me gurë që ajo realizon, ngjyra dhe madhësi të ndryshme.

Ndiqni procedurën hap pas hapi të 2 palë vëthëve që Hana ka zgjedhur të punojë për emisionin tonë.


Top Channel

//Google Analytics window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());

gtag('config', 'UA-7855069-1');

//Facebook window.fbAsyncInit = function() { FB.init({ appId : '1715618661991455', xfbml : true, version : 'v2.10' }); FB.AppEvents.logPageView(); };

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "http://connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Marre nga Top Channel

Loading...
SuperDyqani